Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Om oss
    - Korps
    - Drill
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Drill
 
Kanskje bli medlem ? For å begynne å drille eller flagge hos oss, må du kunne drille fra før. Kom innom på en trening og se om dette er interessant for deg.

Hvis du vil starte hos oss, bør du begynne i august.
Vi bruker høsten til å lære de nye drillerne marsjprogrammene våre. Korpset har et stort marsjreportoar og vi har mange programmer til dette.

Alle nye som kommer har en prøveperiode på 1-3 måneder.
I løpet av denne perioden får du opplæring og deltar i treningen på lik linje med de andre, og vi blir kjent, og du bestemmer deg om du vil begynne i troppen. Dersom du begynner, vil du få opplæring i alle våre marsjprogrammer. Disse må man kunne for å komme inn i hovedtroppen.

I perioden fram til du blir tatt opp i hovedtroppen, får du vanlig opplæring. Du kan være med på alle korpsets sosiale aktiviteter, men ikke spillinger.

Hver vår har vi opptaksprøve til hovedtroppen. Hovedtroppen er drillerne du ser "ute i gata". For å komme med i hovedtroppen, må du kunne alle programmene vi har. I tillegg må du kunne smile og showe! Det forventes at vi "leverer" når vi er ute og opptrer.

Når du kommer inn i hovedtroppen får du utdelt uniform og er med på alle oppdrag og spillinger!

Du må være 15 år for å begynne i et ungdomskorps.
Du vil først bli tatt opp som fullverdig medlem 1. august det året du fyller 16. Dette er ifølge forskriftene til Norges Musikkorps Forbund.

Det er ingen øvre aldersgrense, du kan være med så lenge du vil.

Når du blir tatt opp som medlem får du utdelt innmeldingsskjema til NMF, korpsets interne innmeldingsskjema og uniform.

DA ER DU KLAR FOR Å VÆRE MED UT I GATA OG VI HÅPER DU VIL TRIVES SAMMEN MED OSS I SINSEN UK!


 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo