Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Støtte oss
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Støttemedlemmer
 

VIL DU VÆRE MED OG STØTTE SINSEN UNGDOMSKORPS ?
Alle med hjerte for korpset
kan bli støttemedlem i Sinsen Ungdomskorps.

Sinsen Ungdomskorps er stiftet i 1963 og er kjent som et av Norges ledende underholdningskorps, særlig gjennom alle våre opptredner på Ullevaal stadion.

Sinsen Ungdomskorps gjennomfører 2-3 konserter og flere spilleoppdrag gjennom året. De senere år har vi blant annet hatt samarbeidskonserter med Sølvguttene, Odd Rene Andersen, Heine Totland og Monsterpop. Disse prosjektene og ikke minst alt det andre korpset foretar seg koster penger. Pengene fås i all hovedsak inn gjennom spilleoppdrag, kontingent og lotteri, men det er også svært
kjærkomment med støtte fra våre nærmeste – slekt og venner av korpset.

Et støttemedlemskap koster pt kr. 250,- pr år for hver husstand.

Som støttemedlem i Sinsen Ungdomskorps forplikter man seg ikke til noe som helst, men hvis du registerer epostadressen din, vil du fra tid til annen få informasjon om hva korpset jobber med, hvilke prosjekter vi står framfor og ikke minst være blant de første som får tilgang til billetter til våre konserter og prosjekter.

Hvordan blir du så støttemedlem ? Det blir du ved å sende inn en epost merket ”Støttemedlem” til epost@sinsen-ungdomskorps.no og du vil få giro tilsendt i posten.

Velkommen skal du være som støttemedlem.

   


Get Adobe Reader

 Bli støttemedlem av Sinsen Ungdomskorps Read file


 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo