Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Om oss
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Korpset

Sinsen ungdomskorps ble stiftet i 1963. Den 17. mai i 1964 var starten for drilltroppen.

Siden dette har korpset vokst til å bli et velkjent innslag innen publikumsvennelig underholdningsmusikk, men vi prøver stadig nye musikalske sjangere for å få utfordringer og noe å strekke oss etter.

Sinsen ungdomskorps er mest kjent for sine opptredener for NFF på tilnærmet alle landskamper og cupfinaler siden midten av 1980-tallet. Ellers kan nevnes opptredener for NRK, TV2, TVNorge, Oslo Kommune, så vel som at korpset deltok på Paralympics på Lillehammer i 1994, Kronprinsbryllupet i 2001 og Tall Skip Race 2008 i Måløy.

Vi har hatt konserter i Oslo Konserthus, Chateau Neuf, Nordberg Kirke og Kulturkirken Jakob. I fjor hadde vi også konsert sammen med Sølvguttene i Vålerenga kirke.

Av artister vi har hatt med oss opp igjennom årene kan vi nevne: Åge Aleksandersen, Øyvind Blunk, Odd Rene Andersen, Heine Totland, Benedikte, Anine og Jannike Kruse, Eldbjørg Hemsing, Heidi Ruud Ellingsen, La Descarga, Ole Børud og ikke minst Sølvguttene.

Sinsen Ungdomskorps teller rundt 80 medlemmer inkludert drilltropp og aspiranter. Vi er en sosial og humørfylt gjeng, som setter det sosiale aspektet like høyt som det musikalske. Vår filosofi er at om vi har det moro når vi spiller, får publikum det moro. Vi spiller musikk for folk flest, vårt mål er å være en positiv og sprudlende bidragsyter i kulturlivet i Oslo og omegn. Et publikum som trives er vår beste inspirasjonskilde. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdingskorps.

Om du har lyst til å være en del av denne gjengen så bare børst støvet av instrumentet og bli med, her er det plass til alle.

   
 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo