Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Om oss
    - Aspirantkurs / nybegynnerkurs drill:
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Drillen

Åpen trening;

Har du lyst til å begynne å drille i Sinsen Ungdomskorps?
Drilltroppen arrangerer "Åpen trening" tirsdag 2. september 2014 - kl.19.00-21.00.

Alle som vil kan komme å bli med på en trening og se på noe av det vi gjør, samt å få litt informasjon om Sinsen Ungdomskorps.

Sted: Sinsen barneskole, gymsal i Lørenveien 7.

Husk: ta med treningstøy og treningssko.

Dersom du ikke har mulighet til å komme 2. september - ta kontakt med oss på mail: epost@sinsen-ungdomskorps.no - det finnes flere muligheter!

Drilltropp

Troppen består av både drillere og flaggere, og aller best ser du de hvite flaggene på lang avstand. Hovedaktiviteten er ”gatemarsj” eller parade.

Korpset spiller for det meste showmusikk, populærsanger, noe sambastil etc. Alle programmene våre er koreografert for både stav og flagg, og vi bruker mye dansetrinn i marsjprogrammene våre.

Vi er fra ca. 16 til 30 år, har ulik drillbakgrunn og kommer fra forskjellige steder i landet. Vi trives godt sammen, har det moro på trening og gjør også endel sosialt sammen. Vi legger vekt på å være en sammensveiset tropp som kjenner hverandre godt.

HOVEDTROPPEN:

Hver vår har vi opptaksprøve til hovedtroppen.Hovedtroppen er drillerne du ser "ute i gata". For å komme med i hovedtroppen, må du kunne alle programmene vi har. I tillegg må du smile og showe!

Vi er mye ute og spiller - ofte med mye publikum. Det er et helt annet "trykk" å være med i Sinsen UK enn i et skolekorps. Det forventes at vi "leverer" når vi er ute og opptrer. Når du kommer inn i hovedtroppen får du utdelt uniform og er med på alle oppdrag og spillinger!

Hovedtroppen har også egne oppdrag som for eksempel Spellemannsprisen – vi drillet da for Espen Lind.

Så om du har lyst til å være en del av denne gjengen, så bli med! Her er det plass til alle :-)


 

   
 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo