Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Nyhetsarkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Vårslipp på Rommen Scene
Årvoll Skolekorps gir alt de har under årets
 
Årvoll Skolekorps gir alt de har under årets "Vårslipp".
 
Løren Skoles Musikkorps i aksjon under årets
 
Løren Skoles Musikkorps i aksjon under årets "Vårslipp".

Som en del av sitt rekruteringsarbeide, inviterte Sinsen Ungdomskorps til en uhøytidelig konsert på Rommen Scene, søndag 03.03.13. De inviterte korpsene var Årvoll Skolekorps og Løren Skoles musikkorps. Det blen hyggelig ettermiddag i musikkens tegn.

Kl. 16.00 startet Årvoll Skolekorps det hele. Først var det de aller yngste som fikk vise seg frem. Dette var medlemmer som hadde begynt for ca 14 dager siden. Når de var ferdige med sin ene melodi, var det hovedkorpset sin tur. Siden korpset manglet noen stemmer i enkelte grupper, ble de forsterket med medlemmer fra Sinsen Ungdomskorps. Korpset ga oss melodier som "Highland Cathedral" og "I feel good". Men det som nok imponerte mest var en egenkomposisjon gjort av en av korpsets trompeter. Den gikk under navnet "Kråkefot".
Etter at Årvoll hadde gått av scenen, var det tid for Løren Skoles Musikkorps. Og i år, som ifjor brukte korpset denne anledningen til å teste ut programmet sitt for det kommende Oslomesterskapet. Og spiller de like bra der, neste helg som de gjorde på Rommen Scene, kommer de nok til å nå høyt opp på resultatlistene.
Etter en liten pause med kaker, brus og kaffe var det tid for "de voksne" å vise hva de kunne. Sinsen Ungdomskorps ga til beste flere av sine marsjer så som "Opus One", "Sing,Sing,Sing" og "Disco Inferno". Men også nyere arrangementer stod på programmet. "Life is a Cabaret", og "Anything Goes" er vel ikke det man akkurat forbinder med marsjmusikk, men så er jo heller ikke Sinsen kjent for å spille den mest tradisjonelle marsjmusikken i gata. Begge de to sist nevnte komnmer vi nok til å høre i gater og streder, når bjørkeløvet spretter og termometeret har kommet seg trygt over på riktig side av nullstreken.
Konserten ble avsluttet med at musikantene fra Årvoll og Løren fikk være og spille sammen med Sinsen, om ikke annet så for å føle litt på stemmningen og kjenne litt på lydbildet. Storkorpset fremførte "Pretty Woman" og "Moves like Jagger" til salens store forlystelse. Takk til Årvoll Skolekorps, Løren Skoels Musikkorps og Sinsen Ungdomskorps ved Marianne Kolby, Hilde Lund-Hanssen og Anniken Melbye for en hyggelig og flott musikalsk ettermiddag.

   
 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo