Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Nyhetsarkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Sølvguttene&Sinsen UK sammen for første gang!
 

Dette ble en suksess–fullt hus og utsolgt!

Søndag den 22. november var det klart for vår konsert i Vålerenga Kirke. Dette var et resultat av et samarbeid mellom et av Oslos mest profilerte korps - Sinsen Ungdomskorps og Norges aller beste kor - Sølvguttene.

Repertoaret, som har tatt form utover høsten, og som denne kvelden skulle presenteres for et forventningsfullt publikum var tradisjonell kor og kirkemusikk. Komponister som Händel (Hallelujakoret), Verdi (Grand March from Aida), CésarFranck (Panis Angelicus), samt Rogers and Hammerstein (You´ll never walk Alone), var representert i det bredt sammensatte programmet. Men mer tradisjonell julemusikk som ” Deilig er den himmel blå”, ”Glade jul” og ”Pie Jesu” var det også plass til.

Da dørene åpnet klokken 17.30, stod en lang kø av publikummere som ville inn for å få med seg dette. Konserten var utsolgt før start og dessverre fikk ikke de uten billett plass, og måtte snu med uforrettet sak.

Med alle våre gjester vel på plass, hevet Sinsen UK sin dirigent Frank Brodahl taktstokken og konserten var i gang. Konserten ble en kjempeopplevelse for oss alle. Sølvgutten i god A cappella driv og Sinsen UK med sine innslag. Publikum gav godt respons fra første stund, og den fantastiske opplevelsen var et faktum. Våre gjester var veldig fornøyd med det de hadde fått høre. Konserten med Sølvguttene og Sinsen UK var en real suksess.
Sinsen Ungdomskorps vil takke alle Sølvguttene, for å ha vært med og skapt denne suksessen sammen med oss. Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Vålerenga Kirke, for besøket og stemning som det ble.

Til slutt ønsker vi hver og en av dere en fin adventstid, en riktig god jul og et godt nytt år.
Vi ses igjen i 2010 til nye konserter og andre musikalske opplevelser.

Hilsen alle oss i
Sinsen Ungdomskorps

   
 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo