Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Nyhetsarkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Julekonsert 2011

Sinsen Ungdomskorps og Deres gjester med storslått julekonsert i Grefsen kirke.

Sinsen Ungdomskorps gjentar tidligere års suksess med tre storslåtte julekonserter. I år har vi med Kammerkoret Utsikten fra Grefsen, Grethe Svensen, Ole Børud og flere profesjonelle musikere på bass, gitar, piano og trommer.

Sinsen ungdomskorps har tidligere gjort julekonserter med Sølvguttene, Gaute Ormåsen, Benedicte Adrian mfl. I år har vi vært så heldige å få komme til Grefsen, og Grefsen kirke. Det skal bli en glede å få presentere flott Norsk og internasjonal julemusikk i en vakker innpakking med Kammerkoret Utsikten, Grethe Svensen og Ole Børud.

Grethe Svensen regnes som en av landets aller fremste soul-pop-gospelsangerinner med syv soloplater og en omfattende turnevirksomhet bak seg. I januar 2011 deltok Svensen i Melodi Grand Prix i Skien med låten "Like Dreamers Do". Responsen på stemmeprakt og fremførelse var overveldende også fra den yngre garde. Nå er det duket for nye konserter med Sinsen Ungdomskorps og Deres gjester. Jeg gleder meg veldig til julekonsertene i Grefsen kirke, sier Grethe Svensen.

Ole Børud debuterte på sin første plate som seksåring, og har jobbet som musiker (både vokalist og gitarist) på heltid siden han var 16 år. Han har jobbet med navngjetne artister som Sofian og Torun Eriksen, og delt scene med størrelser som Andrae Crouch. At Ole Børud har et unikt talent med en unik stemme har det aldri vært noen tvil om. Børud sin stemme er like glassklar som den er funky og hans presentasjon av musikken gjøres med personlighet og sjel.

Kammerkoret utsikten er Grefsen sitt eget flotte kor med tilhørighet i Grefsen kirke. De ble stiftet i 2007 og har mange meget gode sangere. Korets kjente Lucia konsert 07.00 13 desember hvert år i Grefsen kirke er alltid fullsatt. Koret består av kvinner og menn i voksen alder med meget god musikalitet. Vi gleder oss til å gjøre disse konsertene med Sinsen Ungdomskorps, Grethe Svensen og Ole Børud.

Sinsen Ungdomskorps er mest kjent for sine oppvisninger i oslos gater med feiende flott musikk og sine vakre drillpiker. I tillegg er det vi som har flest landskamper på Ullevål stadion. Sinsen Ungdomskorps har opptrådt på NRK, TV2, TV Norge, spilt på Lillehammer OL og i kronprins bryllupet. Vi har spilt med flere nasjonale og internasjonale artister som bla. Åge Alexandersen, Øyvind Blunck, Heine Totland, Gaute Ormåsen, Benedicte Adrian, Heidi Ruud Ellingsen og La Descarga. Vi har de senere år arrangert flere store julekonserter med stor suksess og vi gleder oss masse til å fremføre årets julekonsert i vår nabobydel.

I fjor hadde Sinsen Ungdomskorps 3 fulle hus med over 2000 besøkende på sine konserter. Det var mange rosende ord og tilbakemeldinger etter konsertene. I år har vi plass til kun 1500 mennesker totalt så det er viktig å bestille billetter tidlig. Billetter får du kjøpt hos Billettservice, Narvesen og Posten.

   
 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo